Ons Team

Marnix Lodder

Marnix Lodder
Algemeen fysiotherapeut,
Sportfysiotherapie i.o.
Dry needling

Email:

Big geregistreerd

In 2020 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik de verschillende aspecten van het vak van  fysiotherapeut geleerd. Voor de opleiding tot Algemeen Fysiotherapeut heb ik in 2014 de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC Mondriaan in Delft afgesloten. Aansluitend heb ik mij met het geven van sporttrainingen (zwemmen, groepstrainingen) bezig gehouden. Mijn kennis op het gebied van anatomie, fysiologie en pathologie en mijn ervaring met Sport en Bewegen vullen elkaar in de fysiotherapie uitstekend aan. Op die manier kan ik de behandelingen op uw wensen en behoeften laten aansluiten. In 2022 ben ik met veel plezier begonnen met de Masteropleiding tot Sportfysiotherapeut bij SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort.

In 2020 ben ik begonnen als fysiotherapeut bij het Paramedisch Centrum Den Hoorn. Ik geef hier behandelingen in de behandelkamer en begeleid beweeggroepen en medisch fitnessgroepen. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie (K.N.G.F.) en ik ben BIG geregistreerd.


"Het mooiste aan het werk als fysiotherapeut is dat ik mensen kan helpen met mijn kennis en kunde over het menselijk functioneren."

Leandra
Marnix