Skip to main content

Ons team”

Niki van den Doel-Tanis
Niki van den Doel-Tanis

Diëtiste
Sportdiëtiste
Leefstijlcoach

Tel:  06 418 015 40
Verzekering en tarieven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

n 1999 studeerde ik af als diëtiste aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. De opleiding tot sportdiëtiste werd in 2005 afgerond. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie op het gebied van kinder- en sportvoeding.

In 2004 ben ik gaan werken in een diëtistenpraktijk in de eerste lijn. In de daaropvolgende jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht, van mensen na bariatrische (het plaatsen van maagband, een maagverkleining of bypass) chirurgie en kindervoeding. Ik werk samen met de internisten van de ziekenhuizen in deze regio.

De Diëtistenpraktijk “AboutFood!” in Den Hoorn heb ik op 11 augustus 2006 opgericht. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

“Ik vind het fijn om mensen met een passend voedingsadvies te helpen de persoonlijke- of medische doelen te behalen. Het is mijn passie om samen op onderzoek te gaan naar wat bij je past en u meer inzicht te geven in uw eetgedrag”.

Niki