Skip to main content

Ons team”

Sabine Olsthoorn
Sabine Olsthoorn

Algemeen fysiotherapeut
Kinderfysiotherapeut i.o.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In mei 2021 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden met veel plezier afgerond. Het was een mooie tijd waarbij ik de basis gelegd heb voor het mooiste vak wat er is: fysiotherapie.

Na mijn opleiding heb ik eerst gewerkt als waarnemend fysiotherapeut in Maasland en Den Haag en dit gecombineerd met werken bij de Harttrimclub in het Revalidatiecentrum in Delft. Tijdens de opleiding heb ik mijn minor gedaan over het hart, vaten en longen. Dat kwam bij de Harttrimclub goed van pas.

In de fysiotherapiepraktijk in Den Hoorn kan ik de opgedane ervaring in de praktijk toepassen. Ik werk hier als algemeen fysiotherapeut en geef trainingen. Als algemeen fysiotherapeut wordt er behandeld in de behandelkamer of oefenzaal. Daarnaast begeleid ik medisch fitnessgroepen en beweeggroepen om de mensen zoveel mogelijk mobiel en fit te houden.

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de Koninklijke Vereniging voor Fysiotherapie (K.N.G.F.) en ik ben BIG-geregistreerd.

"Het mooiste van werken als fysiotherapeut is het kunnen delen van kennis over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en zo te bereiken dat de klachten verdwijnen. Geen dag is hetzelfde en samen kan het onmogelijke mogelijk worden.’’

Sabine